Concepten

Ontdek onze concepten

LKQ biedt met zijn concepten ondersteuning aan garagebedrijven, carrosserieën en andere bedrijven actief in de sector. Ontdek hieronder welke concepten we hebben om uw bedrijf te ondersteunen. Meer informatie vindt u steeds terug op de concept-website. 


Qualitygarage

Service op dealer niveau en een correcte prijs. Daar staat Qualitygarage voor. LKQ zoekt met Qualitygarage een echt partnership op met het garagebedrijf. Samen beter doen is de boodschap. Alle informatie vindt u terug op de website van Qualitygarage.

Bezoek website

AutoFirst

AutoFirst is het garageconcept bij uitstek voor kleinere garagebedrijven. We ondersteunen u met opleidingen en marketing.

Bezoek website

LKQ Academy

LKQ Academy is het onafhankelijke opleidingscentrum waar u terecht kan voor zowel theoretische als praktische opleidingen. Door het organiseren van meerdere opleidingen in België trachten we alle medewerkers binnen de automotive sector steeds up-to-date te houden met de nieuwste technologieën. Bezoek de website van LKQ Academy om het opleidingsaanbod te bekijken en een training te boeken.

Bezoek website

MOOBI

Moobi biedt oplossingen en producten die de mobiliteit van de toekomst bepalen. Moobi bestaat uit 3 grote pijlers: Charge, Service en Shared mobility. We voorzien bedrijven en particulieren van laadpunten, mobiliteitsoplossingen en alle mogelijke service. Moobi is klaar voor de toekomst en neemt u mee. Bezoek de website voor alle informatie.

Bezoek website

Qualitycarrosserie

Schadeherstellingen van hoge kwaliteit!
Qualitycarrosserie, het carrosserieconcept waar u allerlei carrosserieherstellingen kunt laten uitvoeren. Schade aan uw auto? Wilt u een snelle en kwalitatieve reparatie? Bij Qualitycarrosserie brengen wij u in contact met een professionele reparateur met een uitstekende reputatie.

Bezoek website
Top