Nieuws detail

AutoTechnica 2024 was een daverend succes!
29/03/2024, 11:58

Wij zijn nog steeds aan het nagenieten van AutoTechnica. Het was een waar genoegen om zoveel van onze gewaardeerde klanten te spreken en nieuwe gezichten te ontmoeten.

Tijdens de beurs kregen bezoekers de kans om uitgebreid kennis te maken met LKQ, onze partners en een scala aan nieuwe diensten en services. Denk bijvoorbeeld aan LKQ Business Performance, LKQ Service Partner en Diagnostics. Er werden ook demonstraties gedaan van gereedschap, equipment en paint. Van interessante demo's tot boeiende gesprekken: onze stand was voor iedereen interessant.

Ook de conceptavond was een succes. De aangesloten garages van de concepten Qualitygarage, Qualitycarosserie en AutoFirst werden uitgenodigd op maandagavond om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen. Ook werden de conceptdays aangekondigd, die zeker goed in de smaak vielen.

We willen graag al onze bezoekers bedanken voor hun enthousiaste deelname aan onze stand. Jullie aanwezigheid heeft deze editie van AutoTechnica echt onvergetelijk gemaakt!

Sfeerimpressie


Top