Nieuws detail

Inlays bieden efficiënte indeling Kraftwerk gereedschapskar
27/10/2023, 12:24

De nieuwe Kraftwerk inlays zorgen voor een nog betere en efficiëntere indeling van alle Kraftwerk gereedschapskarren, zowel voor de standaard als de extra brede karren. Ook de Mobilio inlays zijn met behulp van de Mobilio Configurator in Kraftwerk gereedschapskarren in te passen.

Waarom Kraftwerk gereedschapskarren?

Alle gereedschapskarren van Kraftwerk fabriceren ze zelf in Duitsland. Ze zijn verkrijgbaar met standaard maat lades en met extra brede lades en met een extra opbergvak met een deur. De Kraftwerk gereedschapskarren zijn in drie typen verkrijgbaar:

• PT Line (zwart met rode stootlijsten): voor de meest veeleisende professional die de hoogste eisen aan zijn materiaal stelt.
• BT Line (grijs): voor de professional die dagelijks met zijn gereedschap werkt.
• LT Line (zwart): instapserie voor de beginnende monteur.

Wat vindt u in de nieuwe lijn Kraftwerk inlays?

De nieuwe lijn met inlays biedt een zeer compleet assortiment gereedschappen. Ze zijn gemaakt van twee kleuren (zwarte boven- en grijze onderlaag) zachtschuim waarin het gereedschap perfect past. Alle inlays zijn voorzien van artikelnummers. In de standaard kar passen drie inlays naast elkaar en in de brede karren zelfs vijf. De inlays zijn geschikt voor alle gereedschapskarren van Kraftwerk (niet voor Mobilio werkplaatssystemen).

Liever een alternatieve inlay van Mobilio?

De inlays van Mobilio zijn verkrijgbaar in vaste opstellingen en ook zelf samen te stellen. Alle modules zijn namelijk los leverbaar. Via onze configurator is deze eenvoudig zelf samen te stellen en een offerte op te vragen. De 4903-serie inlays zijn speciaal voor de Mobilio werkplaatssystemen in zwart met rood en een carbon look toplaag.

Bekijk inlays Kraftwerk in Toolspecial Magazine

Bekijk inlays Mobilio in Toolspecial Magazine

Ga naar Mobilio configurator


Top