Nieuws detail

LKQ en WESP slaan de handen in elkaar om Belgische garagebedrijven beter te ondersteunen.
27/07/2020, 10:07

LKQ, de grootste aanbieder van auto-onderdelen in de Belgische markt, zocht lange tijd een partner om zijn garageklanten nog beter te ondersteunen bij het uitbouwen van hun bedrijf. LKQ vond bij WESP de ideale oplossing.

WESP is een softwarepakket voor garagebedrijven waarmee ze de resultaten van hun bedrijf kunnen analyseren. Dit bezorgt de zaakvoerders interessante inzichten over hun garage en vormt de basis voor adviezen om de omzet en rendabiliteit te verbeteren. Bovendien biedt WESP de mogelijkheid om de resultaten en performantie van hun garage te vergelijken met algemene marktcijfers van gelijkaardige garagebedrijven en zo opportuniteiten te spotten. WESP is vandaag al ge├»ntegreerd met twee grote garage beheerplatformen, en dit wordt natuurlijk uitgebreid in de toekomst. 

Bovendien heeft LKQ de exclusiviteit over de implementatie van WESP in de Belgische markt. Zo biedt LKQ zijn garageklanten een extra voordeel ten opzichte van de concurrentie op de markt. Geïnteresseerde klanten van LKQ kunnen contact opnemen met hun accountmanager voor meer informatie.

Voor meer informatie over WESP, klik op deze link : https://www.mywesp.com/

Top