Nieuws detail

Philips led-werklampen mét eco-modus en krachtige lichtbundel
15/03/2024, 11:04

Welke features biedt Philips XPERION 3000 serie?
  • Energiebesparende eco-modus zodat batterij tot wel 10 uur meegaat (afhankelijk van het model).
  • Boost modus zorgt voor een krachtige lichtbundel.
  • Kleurtemperatuur van 6000 kelvin is comfortabel voor de ogen.
  • Handige magnetische handgrepen zodat beide handen vrij zijn voor de werkzaamheden.
  • Op te laden via de gestandaardiseerde USB-C aansluiting (m.u.v. model X30PECOX1).
  • Zeer stootvast met een classificatie van mimimaal IK06.

Kortom, de nieuwe XPERION 3000 serie biedt voor elke taak in de werkplaats de juiste verlichting!

Nu voor een Toolspecial Topdeal!

Toolspecial biedt nu de volgende selectie van deze prachtige nieuwe serie led-werklampen aan voor een aantrekkelijke Topdeal prijs:

X30SLIMX1

Met de kantelbare verlichtingsmodule komt u eenvoudig op moeilijk bereikbare plekken. De lamp is voorzien van een 360° draaibare haak en handige spotlight. De 200 lumen in eco-modus geven de X30SLIMX1 een gebruiksduur tot 8 uur.

X30LINEX1

Deze werklamp heeft een brede lichtstraal van 120° en belicht dus een groot oppervlak. De classificatie IK07 maakt deze robuuste lamp zeer stootvast. Met de krachtige magneet werkt u handsfree tot wel 7,5 uur lang in eco-modus.

X30HEADX1

Met deze lichtgewicht hoofdlamp X30HEADX1 met comfortabele antislip hoofdband werkt u volledig handsfree met licht waar u dat nodig heeft. Werk met 100 lumen tot maximaal 6 uur met de kantelbare verlichtingsmodule. De schijnwerperfunctie geeft net dat beetje extra licht als u dat nodig heeft.

X30PENX1

Deze inspectielamp draagt u met de praktische clip altijd bij u. Het compacte formaat maakt deze lamp uitermate geschikt voor snelle inspecties in zeer krappe ruimtes. De boost modus levert maximaal 4 uur lang wel 100 lumen.

X30PECOX1

Altijd een compacte inspectielamp bij de hand en dus uitermate geschikt voor dagelijks gebruik. De boost modus van de X30PECOX1 inspectielamp levert tot maar liefst 6,5 uur gebruiksduur bij 90 lumen. Standaard geleverd met 3 AAA batterijen.

Bekijk alle XPERION 3000 lampen

Bekijk in Toolspecial Magazine

Top