Nieuws detail

UPDATE COVID-19
02/11/2020, 12:11

LKQ blijft actief voor u!


Afgelopen vrijdag besloot het overlegcomité om verregaande maatregelen te nemen om de Corona crisis in te dijken. Deze gaan in op 2 november en hierdoor moeten heel wat winkels hun deuren sluiten tot 13 december.

Bedrijven die essentiële goederen en diensten aanbieden of aan professionele klanten verkopen mogen wel open blijven. Volgens het ministerieel besluit dat op zondag 1 november gepubliceerd werd mogen garages en grossiers actief blijven voor specieke werken.

Concreet mag u volgende diensten blijven aanbieden:
- Depannages
- Onderhoud
- Herstellingen
- Carrosseriewerken
- Bandenwissels


Niet essentiële verplaatsingen zijn toegestaan, dit wil zeggen dat uw klant en u zich nog steeds mogen verplaatsen binnen het kader van het leveren van deze diensten. Het is wel niet toegestaan om klanten in de werkplaats of kantoren te ontvangen, daarom raden wij u aan om op afspraak te werken.
Reeds geplande werken mogen dus onverminderd doorgaan en u mag klanten ook een vervangwagen ter beschikking stellen. Let hierbij wel op het correct naleven van de regels om deze te ontsmetten.

Uiteraard moet u binnen uw werkplaats en bij elk contact met collega’s en klanten de geldende veiligheidsvoorschriften respecteren.

Dit zijn de belangrijkste voorschriften nog eens op een rijtje:

- Draag steeds een mondmasker
- Bewaar altijd een minimale afstand van 1,5m
- De handen voldoende wassen of met ontsmettingsgel reinigen
- De auto’s waaraan u werkt voor en na de interventie op de contactpunten ontsmetten. Gebruik hiervoor onze checklist.


Om u in deze moeilijke periode te ondersteunen blijft LKQ voor u doorwerken. Uiteraard met het in acht nemen van alle veiligheidsvoorschriften om zowel u als ons personeel te beschermen.
Onze leveringen gaan zoals gewoonlijk door en onze filialen blijven open voor u.

Om bestellingen zo vlot mogelijk te verwerken vragen wij wel om zoveel mogelijk online te bestellen.
Indien u dringend onderdelen nodig heeft kan u deze afhalen in een filiaal maar enkel en alleen na bestelling op voorhand.

U vindt op onze site een overzicht van alle online bestelmogelijkheden: https://lkqbelgium.be/online-bestellen
Een overzicht van al onze filialen kan u hier vinden: https://lkqbelgium.be/ons-netwerk

Onze Account Managers blijven ter uwer beschikking via telefoon, e-mail of online meetings. Aarzel dus niet om hen te contacteren bij vragen of problemen.

Wij zullen u de komende periode regelmatig op de hoogte houden en informatie met u delen opdat u zo goed als mogelijk uw activiteiten kan verderzetten.

Stay safe!
Het LKQ team

Top