Nieuws detail

WD-40 Specialist Super Kruipolie: voor specifieke klussen!
07/06/2024, 14:54

De specifieke toepassingen van WD-40 Specialist

Voor meer specifieke toepassingen, bijvoorbeeld het gebruik op bewegende componenten, zoals remmen, of juist op gevoelige elektrische onderdelen, zoals printplaten is de WD-40 Specialist productlijn ontwikkeld. Deze lijn bestaat uit 12 verschillende producten, waaronder contactspray, remmenreiniger en siliconenspray.


WD-40 Specialist Super Kruipolie

Een van die producten is WD-40 Specialist Super Kruipolie, specifiek voor het losmaken van vastzittende of vastgeroeste onderdelen en mechanismen. Ideaal dus voor het losmaken van componenten en gereedschap die door roest en corrosie niet meer kunnen bewegen, zoals bouten en moeren, sloten en kettingen, scharnieren en lagers.

Net als alle WD-40 Specialist bussen is WD-40 Specialist Super Kruipolie voorzien van het handige Smart Straw rietje, waarmee u zowel breed als nauwkeurig kunt spuiten.
Unieke eigenschappen van WD-40 Specialist Super Kruipolie

Snel
Dankzij de formule met lage oppervlaktespanning, dringt de kruipolie snel door in verroeste of gecorrodeerde onderdelen.

Efficiënt
Het maakt vastzittende bevestigingen en mechanismen los. Dit maakt onderhoud en reparaties makkelijker.

Veelzijdig
De kruipolie is compatibel met alle metalen en kunt u ook gebruiken op materialen zoals rubber, kunststoffen, legeringen en de meeste verfsoorten.

Effectief bij extreme temperaturen
Het is effectief bij temperaturen van -20°C tot +90°C en dus geschikt voor gebruik in diverse omgevingen.

Waterbestendig
De kruipolie is waterbestendig en helpt zo ook verdere roestvorming en corrosie te voorkomen.


Kortom, ook als de te klaren klus een specifieke en doelgerichte oplossing nodig heeft, biedt WD-40 met de Specialist productlijn de oplossing. Uiteraard vindt u alle WD-40 Specialist producten via de Toolspecial website.

Bekijk alle WD-40 Specialist producten

Bekijk WD-40 Specialist Super Kruipolie

Bekijk WD-40 Specialist Kruipolie in Toolspecial Magazine


Bekijk WD-40 Specialist Super Kruipolie video


Top