Nieuws detail

Winning together met LKQ: maak kennis met ons brede assortiment tijdens Autotechnica 2024
19/02/2024, 11:01

Ook dit jaar is LKQ aanwezig op Autotechnica. En wel met een ruime stand van 900m2. Onder het thema “Winning Together” stellen wij samen met de LKQ Partners ons uitgebreide assortiment en aanbod van verregaande ondersteunende diensten voor. Om u vandaag al te laten zien dat wij ook in de toekomst de beste partner voor u zijn. Wij presenteren u graag een aantal highlights die u tijdens uw bezoek aan de beurs kunt komen ervaren.

Een ruim assortiment parts, paint, banden en vloeistoffen

Een compleet aanbod voor de werkplaats en carrosseriehouder. Dat is waar we voor staan. Gaande van motoronderdelen en aandrijflijnen tot banden en een volledig gamma aan bodyshop benodigdheden. Over het gehele assortiment bieden wij zowel gekende premium merken als eigen private labels aan, waaronder ERA en MPM en het nieuw gelanceerde Optimal. Tijdens Autotechnica geven we ook specifiek aandacht aan ons EV-assortiment.

Uitgebreide ondersteuning voor elke werkplaats

Een werkplaatsconcept van LKQ staat voor uitgebreide marketing- en technische ondersteuning én voorbereiding op de toekomst met technische info-avonden en opleidingen over de nieuwste innovaties. Tijdens Autotechnica zetten wij onze werkplaatsconcepten AutoFirst en Qualitygarage in de kijker, alsook het recent gelanceerde Qualitycarrosserie. Daarnaast worden ook Bosch Car Service, Bosch AutoCrew en het nieuwe concept “LSP” voorgesteld.

Nieuwsgierig geworden? Meld u dan snel aan en bezoek onze stand in hal 6 tijdens Autotechnica!


Top