Nieuws detail

Winning together met LKQ: maximale ondersteuning door training en support
01/03/2024, 12:41

“Winning Together”. Samen met de LKQ Partners stellen wij ons winnende assortiment en aanbod van verregaande ondersteunende diensten voor tijdens dé automotive vakbeurs voor de Benelux. Wij presenteren u graag een aantal highlights die u tijdens uw bezoek aan Autotechnica 2024 mag verwachten.

Altijd up-to-date met LKQ Academy

Op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen en nieuwste technologieën? De LKQ Academy biedt uitkomst. Het uitgebreide aanbod omvat technische en commerciële opleidingen op maat, van basiskennis tot experttrainingen, en dit zowel in digitale als fysieke vorm. Nieuw in het opleidingsaanbod zijn trainingen rond carrosserie.

Geen uitdaging is te complex met LKQ’s technische support

Technische ondersteuning voor elke werkplaats, daar staat LKQ Connecting Together voor. Met technische support op drie niveaus willen wij de werkplaats in elke fase ondersteunen. Het concept steunt op 3 pijlers: technische informatie en databases, een hotline, en remote support. Tijdens live demo’s op Autotechnica worden de producten en diensten van het innovatieve LKQ Connecting Together gepresenteerd en wordt duidelijk hoe elke technische uitdaging op het vlak van diagnose en reparatie aangepakt wordt.

CarCat: het nieuwe online bestelportaal

CarCat is hét bestelportaal met een unieke gebruikservaring voor een geoptimaliseerde en efficiënte bedrijfsvoering. Tijdens uw bezoek aan Autotechnica worden de verschillende functies en mogelijkheden van het systeem gedemonstreerd. U kunt de nieuwe catalogus zelf ontdekken en ervaren hoe eenvoudig het is om onderdelen te vinden, bestellen en beheren.

Bent u erbij? Meld u dan snel aan en bezoek onze stand in hal 6 tijdens Autotechnica!

Top