LKQ - Van Heck Interpieces

Grootste assortiment, stipte leveringen en een uitstekende service

Van Heck Interpieces en APL zorgen binnen LKQ voor leveringen aan en ondersteuning van grossiers. Dankzij het ruime assortiment van LKQ en Van Heck Interpieces bieden we grossiers de kans om steeds de vraag en noden van hun garageklanten te beantwoorden.

Naast het ruime aanbod aan auto-onderden kunnen grossiers hun garageklanten ook helpen bij het uitrusten van hun garage. Dit kan via het aanbod van Toolspecial of via LKQ Tools & Equipment.

De klanten van LKQ-Van Heck Interpieces grossiers krijgen toegang tot het online bestelplatform Mijngrossier.
Mijngrossier is hét bestelplatform bij uitstek waar garagehouders eenvoudig alle benodigdheden voor de garage kunnen bestellen. De grossier kan vervolgens snel en eenvoudig zijn bestellingen plaatsen via het online bestelplatform voor grossiers: PartsNet.

Via de Automotive Academy kunnen grossiers en hun garageklanten verschillende theoretische en praktische opleidingen volgen om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en technologieën. Indien gewenst kan de grossier deze trainingen zelfs in zijn eigen zaak laten plaatsvinden. De grossier heeft via LKQ Support ook de mogelijkheid om aan zijn klanten een ondersteunende hotline aan te bieden alsook het huren van materiaal.

Download onze prijslijsten

Ondersteunende concepten

LKQ - Van Heck interpieces heeft enkele concepten om hun grossiersklanten op een zo goed mogelijke manier te ondersteunen.

Mijngrossier

Mijngrossier is het bestelplatform bij uitstek voor de universele garagehouder. Hij ontvangt een login-code via zijn grossier en kan vanaf dat moment snel en eenvoudig online bestellingen plaatsen.

Bestel nu

Partsnet

Ook voor grossiers biedt LKQ - Van Heck Interpieces een handige online catalogus. U kan eenvoudig bestellingen plaatsen en steeds uw historiek consulteren.

Bestel nu
Top